backdrophome.gif

Welkom bij Electric Boogie Tattoo

by tattoopim

EBT_header_logo.gif

OPENINGSTIJDEN 

Dinsdag: 11AM-5PM

Woensdag: 11AM-5PM

 

Donderdag: 11AM-5PM

 

Vrijdag: 11AM-5PM

 

Zaterdag: 12PM-5PM

TATTOopim sinds 2012

Bij TattooPim zijn we thuis in diverse tattoo stijlen. Onze getalenteerde artiesten hebben verschillende specialiteiten en zien bijna niets als onmogelijk. 

 

Stijlen waaronder: Black and Grey, Japans, Traditioneel, Script, Dotwork, Fineline , Geometric en nog veel meer. Wij begeleiden jou op een persoonlijke niveau naar jouw droom tattoo's
 

Van een groot rugstuk, tot kleine symbolische tattoos bent u bij TattooPim aan het juiste adres. 

Onze artiesten

ONS PORTFOLIO

REVIEWS

 

Melissa Beentjes

Ben zeer tevreden over het eind resultaat van de tatoeage. In het begin was ik redelijk zenuwachtig, maar werdt al snel op mijn gemak gesteld. Kort samengevat : goede kwaliteit tatoeage's, klantvriendelijk personeel . Ik weet nu ook zeker waar mijn toekomstige tatoeage's vandaan gaan komen!

Danny Moolenaar

Persoonlijk vind ik Tattoopim de beste tattoo shop die in Alkmaar zit. Hij is super goed en vooral ook voordelig. Mijn advies is ook tegen iedereen als je iets wil ga dan naar Tattoopim toe. Bij Tattoo Pim nemen ze de tijd en verdiepen ze zich helemaal

in de tattoo.

Marga Hofman

Pim..... ik wil je nogmaals bedanken voor de super tattoo die je hebt gezet bij bas. Hij is echt bijzonder mooi. Je bent echt een kunstenaar en ik weet zeker dat we jou nog een keer gaan bezoeken. Dik tevreden. Bedankt voor de geweldige service Pim!